Una feina de debò

un trabajo de verdad

Un trabajo de verdad explica la realitat de molts i moltes joves avui dia, tot i tenir ja dos anys de vida. L’autor, Alberto Madrigal, fa un relat que té aspectes biogràfics del seu pas al món del còmic i dels desitjos vitals no marcats.

Javi – poder l’alter ego de Madrigal- emigra, com tants d’altres, a  Berlín i ho fa deixant una feina segura per poder dedicar-se al còmic. Allà estarà sol, sense feina i sense saber l’idioma. Anirà trobant gent que l’acull i l’ensenya a sobreviure mentre intenta fer-se camí. No serà fàcil i la necessitat el collarà. Sentir-se fora de tot, sense res el fa desitjar un cert retorn. Trobar una feina “de debò” és, ha de ser l’objectiu? Treballar per viure o viure per treballar? Deixar els somnis enrere o convertir-los en hobby o en sobre treball?

El protagonista afirma: “Para esto sirve el dinero. Para desayunar fuera, no para comprar una casa” una realitat per a moltíssima gent, una reafirmació de la realitat i una manera de deslligar-se de tot allò que ens subjecta a la norma social.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de còmic i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.