Visca el primer de maig!

retallades
Avui 1 de maig, dia de les treballadores i els treballadors, però també de totes i tots aquells que volen i no poden treballar al mercat laboral.

Cal reivindicar un salari i unes condicions dignes.

Cal reivindicar la visibilitat i el valor del treball familiar i domèstic fet, majoritàriament, per dones.

Cal posar sobre la taula la necessitat d’acabar amb retallades de drets socials i laborals i les retallades d’austeritat imposades, acabem amb l’austericidi econòmic.

Es del tot evident que les actuals polítiques econòmiques no porten enlloc i només produeixen més gent a l’atur i pitjors condicions de vida. Ens llencen a la pobresa i la precarietat.

Avui primer de maig, no és un dia qualsevol, cal sortir i expressar el que la societat, i el país, necessita. L’Estat Català del Benestar ha de ser un repte i el futur. La nació i el projecte social han d’anar de la mà, no poden ser àmbits ideològics i pràctics separats, el poble català vol i necessita l’exercici del dret a decidir el futur nacional i a viure en un país amb un benestar imprescindible i possible.

Visca el primer de maig!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Política laboral, Polítiques socials i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.