Comencem el procès!!!

roda de premsa recollida signatures
(Foto: David Companyon)
Avui hem presentat en roda de premsa la campanya d’inici de recollida de signatures de la ILP per una Renda Garantida Ciutadana.

El 12 de març la mesa del Parlament, de forma unànime, la va acceptar a tràmit i ara haurem de recollir un mínim de 50.000 signatures el proper 15 d’abril serà el dia D, hora H, la data que marcarà el tret de sortida de la campanya. Tindrem 3 mesos per recollir-les.

És important que no signeu dues vegades, però assegureu-vos de signar. Hem de fer possible una recollida àmplia i superar les 50.000!!

a dia d’avui, a Catalunya, hi ha un 25% de persones a l’atur, de les que només un 30% cobraran algun tipus de prestació a finals d’any. La taxa de pobresa i risc d’exclussió és del 24%, de les quals el 43’5% són dones i el 39’8% homes. Les famílies monoparentals representen un 48% del total.

L’estatut recull la proposta en el seu article 24.3, un Estatut, per cert, refrendat àmpliament pel poble de Catalunya. 6 anys després i davant la inacció legislativa des de la societat civil hem tirat endavant la proposta.

En el vídeo promocional podeu trobar un resum de la proposta, però també podeu trobar més informació al web de la Comissió Promotora per una Renda Garantida Ciutadana

YouTube Preview Image

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Renda Bàsica Ciutadana i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.