Renda Garantida Ciutadana

ILPRGC
Demà es presentarà al Parlament de Catalunya una nova Iniciativa Legislativa Popular que pretén una lluita radical contra la pobresa: la Renda Garantida de Ciutadania.

La Renda Garantida de Ciutadania (RGC) està recollida en l’article 24.3 de l’Estatut de catalunya aprovat el 2006 però mai s’ha desenvolupat. Ara a partir d’una comissió promotora formada per persones representatives de diferents sectors socials i polítics s’ha elaborat una proposta que vol fer possible el seu desenvolupament.

La RGC pretén lluitar contra la pobresa i és un aproposta que arriba en un moment en què el creixement de l’atur i la pobresa econòmica de les persones i les llars està arribant a nivells que no sospitàvem fa uns anys.

Ja hi ha un procès de presentació i treball previ amb tots els grups parlamentaris per tal de facilitar-ne la tramitació.

Demà comença el procès real després de mesos de feina invissible. És una proposta realista i possible i en sentirem a parlar!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Polítiques socials i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.